Освіта

Вчителі Слобожанського ліцею взяли участь в очному тренінгу для вчителів англійської мови

02.04.2024 13:50
144 Освіта

З 26 по 28 березня 6 вчителів Слобожанського ліцею взяли участь в очному тренінгу «Компетентність через спілкування: інтеграція соціально-емоційного навчання у процесі вивчення англійської мови». Захід (проєкт за підтримки Євросоюзу за програмою House of Europe) проводився у молодіжному центрі «СМАРТ» для вчителів англійської мови.

Тренінг зібрав філологів з багатьох громад Дніпропетровської області. У ході занять розібралися із поняттям соціально-емоційного навчання та емоційного інтелекту як важливих складових уроку, особливо в період військового стану, коли і вчителі, і учні потерпають від стресу.

Організаторки Ганна Кирпа та Майя Хитько навчили, як створити сприятливий клімат у класі та підвищити компетентність SEL (Social-Emotional Learning) серед колег, надали міжнародні практики щодо дій у стресових ситуаціях (музичний супровід з афірмаціями, «Квітка й свічка», австралійський дощ тощо), які легко інтегруються в хід уроку.

Найголовніший висновок зустрічі: всі вчителі надихнулись новими емоціями, наповнилися знаннями, отримали поштовх для подолання нових викликів на шляху до Євроінтеграції через англійську як засіб комунікації.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org