Культура

Слобожанському хореографічному колективу спортивно-бальних танців «BeDance» виповнилося 5 років

01.04.2024 17:00
305 Культура

29 березня у Слобожанському центрі культурних послуг хореографічний колектив спортивно-бальних танців «BeDance» святкував свій перший ювілей – 5 років!

Захід майорів різноманіттям танцювальних номерів та стилів: від запальних латиноамериканських танців до віденського вальсу. Не менш яскравим, популярним та вже улюбленим номером став виступ керівників колективу - Єгора Беляєва та Катерини Попович з композицію «Галя».

Протягом цих п?яти років колектив розвивався, вдосконалював свій репертуар, радував яскравими виступами глядачів і став невід’ємною частиною культурного життя Слобожанської громади.

Свою історію він розпочав з лютого 2019 року, коли в громаді було створено колектив під назвою «АСТРА», а новина про появу бально-спортивних танців у громаді викликала справжній ажіотаж. За перші два місяці колектив вже налічував близько 50-ти учасників віком від 4-ох до 9-ти років. Сучасна назва колективу «BeDance» з?явилась у серпні 2022 року і поєднала в собі перші дві літери прізвища керівника Єгора Беляєва та слоган: «Будь та танцюй разом з нами». 2020-й та 202-й роки були початком розквіту: перші змагання та перші перемоги. За цей період вихованці здобули 47 нагород та взяли участь у 13 всеукраїнських, обласних змаганнях та фестивалях.

Підтримати та привітати колектив з першою визначною датою зібралися однодумці, рідні та близькі люди вихованців. Кожен з учасників та керівник колективу отримали подяки від селищного голови Івана Камінського. Вітав ювілярів та вручав їм почесні відзнаки начальник відділу культури, туризму, молоді, спорту та інформаційної політики Юрій Мельник.

Вітаємо колектив та тренера зі святом! Пишаємося вашими професійними досягненнями та бажаємо нових творчих злетів.

 

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org