Охорона здоров’я

Вітаємо КП «Слобожанська центральна лікарня» з 40-річчям з дня заснування!

01.04.2024 16:21
219 Охорона здоров’я

За 40 років роботи лікарня пройшла великий шлях від районної лікарні, яка об’єднувала усі медичні заклади Дніпровського району, до кластерної лікарні Дніпровського госпітального кластеру.

У березні 1984 року відкрила свої двері для паціентів новозбудована Дніпропетровська районна лікарня, розрахована на 225 ліжок, з поліклінікою на 360 відвідувань на зміну.

За період існування Слобожанська лікарня здобула заслужене визнання та повагу серед пацієнтів, зарекомендувала себе як сучасний медичний заклад, що надає висококваліфіковану медичну допомогу.

Сьогодні КП «Слобожанська центральна лікарня» – це багатопрофільна медична установа Дніпровського району, у якій щороку надається висококваліфікована допомога понад 8 тисячам пацієнтів у стаціонарі та близько 70 тисячам пацієнтів у консультативно-діагностичній поліклініці. Лікарня по праву може пишатися своїми досягненнями та інноваціями.

Гідно виконує відповідальні функції колектив кваліфікованих фахівців, відданих своїй справі, які дбайливо зберігають кращі традиції і активно використовують у своїй діяльності передові медичні технології. Проявляючи терпіння і чуйність, віддаючи знання і частинку душі, співробітники лікарні допомагають пацієнтам перемогти недуги і зберегти здоров’я.

Вітаємо колектив Слобожанської лікарні з ювілейною датою і бажаємо успішної роботи, стабільності і процвітання, збереження і зміцнення досягнутих позицій у професійній сфері. Нехай головним подарунком для вас стануть усміхнені вдячні пацієнти, яким ви подарували радість здорового життя!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org