Освіта

Весняні канікули у Слобожанській початковій школі пройшли цікаво і корисно!

29.03.2024 15:32
146 Освіта

Педагоги Слобожанської початкової школи подбали, щоб для їх учнів канікули пройшли і весело, і цікаво, і корисно. Тому для всіх охочих упродовж тижня була можливість зустрітися зі своїми однокласниками і вчителями, поспілкуватися, дізнатися багато нового. А ще –  змайструвати своїми руками різні поробки.

Весна – час пробудження природи. Тому для дітей були організовані різні заходи, присвячені цій темі. Учні 1-А, 1-І та 1-Р класів побували на екскурсії в природу «Збережи первоцвіт!». Темі первоцвітів були присвячені заняття з учнями 3-Б, 3-Р, 4-В, 4-Д класів. Діти не лише дізналися багато цікавого про первоцвіти, а й навчилися виготовляти їх з паперу.

До Дня Землі учні 3-І, 2-Б, 2-В, 2-Г, 2-І класів взяли участь у годині спілкування  «Всесвітня екологічна акція «Година Землі», під час якої прикрашали квітами нашу планету. Учні 2-Д, 2-Д та 3-Г класів побували «В гостях у майстра» і навчилися власноруч виготовляти великодні листівки. Розумники і розумниці з 4-І та 4-Р класів позмагалися в інтелектуальній вікторині «Люби і знай свій рідний край».

Проведення цих та інших заходів дало можливість дітям цікаво і з користю провести час, поспілкуватися у неформальній обстановці, отримати нові знання та оволодіти новими уміннями.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org