Охорона здоров’я

Слобожанська громада підписала Меморандуми про співпрацю у сфері освіти та охорони здоров’я

29.03.2024 08:31
232 Охорона здоров’я

Днями відбулося підписання Меморандумів про співпрацю у сфері освіти та охорони здоров’я між Слобожанською територіальною громадою та приватними медичними та освітнім закладами.

Метою укладання Меморандуму з Медичним центром «Шлях до здоров’я» є співпраця у сфері адаптації військових та ветеранів з числа жителів громади, які постраждали внаслідок воєнних дій, шляхом проведення їх комплексної фізичної та психологічної реабілітації, через використання існуючих можливостей громади та приватних медичних закладів.

Медичний центр «Шлях до здоров’я» є приватним центром реабілітації, що створений у перші місяці війни та має вузьку спеціалізацію «Воєнна травма». За час роботи центром було надано спеціалізовану допомогу понад 500 пацієнтам після важких поранень та травм. Центр активно співпрацює з громадськими організаціями, благодійними фондами, бізнес-компаніями, а також залучає грантову підтримку. Завдяки цьому пацієнти, які постраждали внаслідок воєнних дій в Україні, мають змогу отримувати кваліфіковану реабілітаційну допомогу безкоштовно.  

Центр реабілітації, фізичної терапії та інклюзивного навчання ім. Святого Праведного Іоанна надає послуги з реабілітації дітям та дорослим з неврологічною патологією та захворюваннями опорно-рухового апарату, допомогу дорослим та дітям після поранень.  

Підписання Меморандумів сприятиме розширенню спектру медичних послуг, що надаються жителям громади, у тому числі - ветеранам та військовим, проведенню у необхідних випадках їх реабілітації, реадаптації та ресоціалізації, доланню наслідків війни та налагодженню повноцінного мирного життя.

Метою Меморандуму з громадською організацією «Руки милості-Дніпро» є створення сприятливих умов для особистісного становлення і творчої самореалізації кожної дитини шляхом впровадження сучасних освітніх технологій та модернізації навчально-методичної бази закладів дошкільної та позашкільної освіти, які розташовані на території Слобожанської громади.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org