Культура

У Слобожанській громаді відбувся освітній форум та офлайн-гра Всеукраїнської шкільної ліги «QUIZ Діти»

28.03.2024 17:09
466 Культура

27 березня в Слобожанській громаді відбувся освітній форум «Єдина Україна. Ефективне управління громадою в умовах воєнного часу» для керівників органів місцевого самоврядування та освітян громад Дніпропетровської області, до якого долучилися 28 представників.

Основною темою обговорення стали методики та практики в освітньому процесі, що змінюються і вдосконалюються паралельно з розвитком новітніх технологій. А єдність громад в умовах воєнного стану є важливим аспектом відновлення країни.

Також у рамках форуму відбулася офлайн-гра Всеукраїнської шкільної ліги «QUIZ Діти». Змагання розпочалися зі слів селищного голови Івана Камінського, який побажав дітям успіхів, яскравих емоцій та гарного настрою. Участь у заході взяли учні 4-х класів навчальних закладів середньої освіти Слобожанської, Покровської, Царичанської, Іларіонівської, Верхівцівської, Солонянської та Верхньодніпровської громад Дніпропетровської області. Нашу громаду представляла Слобожанська початкова школа у складі команди «Слобожанські ерудити».

Ведучими заходу стали гумористи «Ліги Сміху», лідери команди «Наш формат» – Володимир Черняк та Артем Мартиросян.

«З Україною в серці» – саме таку назву мала офлайн-гра. Школярі за допомогою цифрових технологій – планшетів та телефонів – демонстрували свої знання про рідну країну: її символи, видатних людей, природні ресурси та українську кухню.

Інтерактивний формат гри, цікаві питання, командна взаємодія залишили приємні емоції в усіх учасників та гостей. Усі команди отримали пам’ятні кубки, медалі та подарунки.

Захід проходив за підтримки громадської організації «Центр освітніх реформ «НАШІ ДІТИ» та Всеукраїнської Асоціації об’єднаних територіальних громад.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org