Новини

Повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту

27.03.2024 08:10
185 Новини

Повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту "Детальний план частини території кварталу смт Слобожанське, обмеженого вул. Василя Сухомлинського, щодо можливості розміщення багатоквартирної забудови" та звіту про стратегічну екологічну оцінку для нього, початку процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості та проведення громадських слухань

Повна назва документу державного планування: "Детальний план частини території кварталу смт Слобожанське, обмеженого вул. Василя Сухомлинського щодо можливості розміщення багатоквартирної забудови".

Виконавчий комітет Слобожанської селищної ради повідомляє, що відповідно до статті 10 Закону України ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку», розпочато процедуру громадського обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту державного планування, яка починається з дня оприлюднення такої заяви на офіційному веб-сайті Слобожанської селищної ради.

Розроблення документу державного планування здійснюється згідно рішення Слобожанської селищної ради № 1863-13/VIІI  від 16 грудня 2021 року.

Замовник розроблення детального плану - Виконавчий комітет Слобожанської селищної ради.

Інвестор розроблення детального плану громадянка - ТОВ «ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА «СОЮЗ».

Виконавець містобудівної документації місцевого рівня - Товариство з обмеженою відповідальністю «Архрозвиток».

Детальний план території складається з Пояснювальної записки, додатків та графічних матеріалів у паперовому та цифровому форматі. Мета розроблення детального плану території:   визначення можливості зміни цільового призначення земельної ділянки для розміщення проектної житлової багатоквартирної забудови з вбудованими комерційними приміщеннями на першому поверсі та окремо розміщеної громадської будівлі. Основні техніко-економічні показники проекту містобудівної документації, пояснювальна записка,  а також графічні матеріали (схеми) місце розташування території (ділянки) представлені на офіційному веб-сайті Слобожанської селищної ради: https://slobozhanska-gromada.gov.ua .

Пропозиції та зауваження надаються в письмовій формі на електрону адресу vykonkom@slobozhanska-gromada.gov.ua  або до відділу з питань містобудування, архітектури та містобудівного кадастру Слобожанської селищної ради за адресою: Дніпропетровська область, Дніпровський район, селище  Слобожанське, вул. Василя Сухомлинського, 56-Б,  в робочі дні з понеділок – четвер 08:00 – 17:00; п’ятниця 08:00-16:00 з 20.03.2024р. по 22.04.2024р.

Проведення громадських слухань проекту містобудівної   документації   на   місцевому   рівні   передбачено 30.04.2024р. о 16:00 за адресою: Дніпропетровська область, Дніпровський район, смт Слобожанське, вул. Спортивна, 4, в приміщенні спортивного комплексу на  3 поверсі (актова зала).

Орган, що буде приймати рішення про затвердження документу державного планування: Слобожанська селищна рада.

Відповідальна особа - начальник відділу з питань містобудування, архітектури та містобудівного кадастру Слобожанської селищної ради ПЛЮЩІЙ Наталія (телефон для довідок стосовно проекту державного планування (056) 719-91-52).

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org