Освіта

У Слобожанській початковій школі працює «цифрова майстерня»

24.03.2024 13:35
157 Освіта

Напередодні весняних канікул проведено вже друге засідання «цифрової майстерні». Серед питань, які були опрацьовані: механізм створення сесійної кімнати для групової роботи, налаштування: «ефект зеленого екрану», «дзеркальне відображення»,  налаштування відео під час проведення відеоконференцій у застосунку Зум (Zoom).

В рамках реалізації загальношкільної методичної проблеми «Дистанційне навчання - нові реалії життя» в Слобожанській початковій школі працює «цифрова майстерня». Участь в її роботі допомагає педагогам у вирішенні проблеми організації найбільш продуктивного і ефективного дистанційного навчання для своїх учнів. Який сервіс обрати? Чати чи конференція? Які є корисні інструменти для дистанційної роботи? На ці та інші актуальні питання вчителі можуть отримати компетентні відповіді від своїх колег, які вже добре володіють цифровими інструментами, а також набути практичних навичок їх використання.

Така робота спонукає вчителя до роботи над підвищенням свого фахового рівня, сприяє збагаченню педагогічного колективу педагогічними знахідками, допомагає молодим учителям переймати майстерність у більш досвідчених колег.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org