Освіта

Представники закладів загальної середньої освіти Слобожанської громади пройшли безпековий тренінг

26.03.2024 11:57
183 Освіта

В м. Дніпро з 18 по 28 березня 2024 року проходить навчання з підвищення обізнаності щодо безпечної поведінки, підготовки й захисту під час збройних конфліктів та ризиків пов?язаних з вибухонебезпечними предметами для лідерів думок громад за підтримки  Міжнародної гуманітарної організації Handikap International.

Представники шести закладів загальної середньої освіти громади відвідали безпековий тренінг та пройшли професійний курс інформаційних сесій, що надалі сприятиме безпеці не тільки учнів шкіл, а й мешканців громади.

Зазначимо, що гуманітарний відділ Слобожанської селищної ради співпрацює з Міжнародною гуманітарною організації Handikap International ще з минулого року. Разом організовуючи роботу щодо проведення сесій з інформування дітей в закладах загальної середньої освіти громади про ризики, пов’язані з мінами та вибухонебезпечними предметами.


Дана організація також залучена  до роботи в класах безпеки, які стали платформами для навчання учнів, учителів та батьків Слобожанської громади.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org