Головні новини

До уваги випускників середніх навчальних закладів!

26.03.2024 08:00
300 Головні новини

Для потреби Державної служби України з надзвичайних ситуацій у кваліфікованих кадрах льотного профілю 8-й державний пожежно-рятувальний загін Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області оголошує додатковий набір кандидатів на вступ до Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ за новою спеціальністю.

Денна форма навчання за державним замовленням:

З підготовки фахівців для підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр», за спеціальністю 272 «Авіаційний транспорт» освітньою програмою «Авіаційний транспорт (Оператор безпілотних літальних апаратів)».

Термін навчання - 3 роки 10 місяців.

Вступ здійснюється на основі національного мультипредметного тесту (НМТ) за наступними предметами:

Обов’язкові:  українська мова; математика; історія України.

та один на вибір: біологія; фізика; хімія; іноземна мова; географія; українська література

При цьому можуть подаватися: НМТ 2022-2024 р.р. або тести ЗНО 2021 року.

Курсанти зараховуються на навчання до Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ, забезпечуються безкоштовним харчуванням, проживанням у гуртожитку.

Після завершення навчання, за власним вибором, випускник може бути направлений для проходження служби до Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби України, Національної поліції України, Національної гвардії України.

За довідками звертатися: м. Дніпро вул. Панікахи, 23. Телефон 0677939472, 0968453609.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org