Головні новини

Слобожанські спортивні споруди відвідала делегація на чолі з виконуючим обов'язки Міністра молоді та спорту України

25.03.2024 15:36
278 Головні новини

23 березня селище Слобожанське з робочим візитом відвідала делегація, очолювана  виконуючим обов?язки Міністра молоді та спорту України Матвієм Бідним, у складі: директора  департаменту масового спорту та здоров'я нації Мінмолодьспорту Сергія Тимофєєва та директора Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Андрія Ребрини. В ознайомленні з діяльністю спортивного комплексу «Слобожанський» також взяли участь представники Дніпропетровської області: виконуючий обов’язки директора  департаменту молоді і спорту Дніпропетровської ОДА Андрій Панченко, заступниця голови обласної ОДА-начальника ОВА Ірина Грицай та з боку Слобожанської територіальної громади – секретар селищної ради (виконкому) Людмила Лагода, перший заступник селищного голови Ігор Шаповалов і представники відділу культури, туризму, молоді, спорту та інформаційної політики Слобожанської селищної ради.

Делегація оглянула дві спортивні споруди: СК «Слобожанський» та плавальний басейн, на базі яких функціонують два комунальні заклади – «Слобожанський селищний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та «Дитячо-юнацька спортивна школа Слобожанської селищної ради».

Як зазначив директор КЗ «ССЦФЗН «Спорт для всіх» Анатолій Нечипорук, особливість Спортивного комплексу «Слобожанський» полягає у його багатофункціональності: він може надавати послуги багатьом сотням відвідувачів по десяткам видам спорту. Комплекс одночасно надає послуги фізкультурно-оздоровчого призначення та у спорті вищих досягнень. Директор ДЮСШ Володимир Дейнеко ознайомив делегацію з роботою 4-х працюючих відділень: футболу, волейболу, настільного тенісу, скелелазіння.

Зазначимо: основними напрямками діяльності СК є сприяння зміцненню здоров’я й духовного розвитку мешканців громади через заняття фізичною культурою та спортом, державним програмам розвитку фізкультури та спорту, розвиток дитячого і юнацького спорту, спорту вищих досягнень, функціонування спортивних споруд тощо.

Ознайомлення делегації з СК «Слобожанський» і плавальним басейном (загальна площа – 2358,9 м2, чаша основного басейну – 25х16м, дитячого – 10х4,5м) сприятиме подальшому розвитку ідей у галузі масового спорту, а також фізичних активностей та здорового способу життя в Україні.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org