Освіта

Творчі перемоги дітей та педагогів ЗДО “Дивосвіт”

20.03.2024 14:36
140 Освіта

Педагоги та здобувачі освіти ЗДО «Дивосвіт» представили дві творчі роботи на Всеукраїнський багатожанровий творчий конкурс «Мій Шевченко», з нагоди 210 річниці народження великого поета. Організаторами заходу стали ГО «Інвестресурс» та «Перлина Мистецтва», за підтримки: Sveriges Television (Шведська громадська телекомпанія).

Інструктор з фізкультури Анжеліка Аршавська і вихователь Анна Толстик представили на конкурс відео фізкультурної руханки під назвою «Думи мої, думи». Сучасна пісня у виконанні популярних українських співаків Артема Пивоварова і Надії Дорофеєвої, в якій по новому розкрились слова великого українського поета Т. Г. Шевченка. У відеороботі взяли участь вихованці групи молодшого дошкільного віку «Перлинки»: Мирослава Агеєва, Марат Богатир, Емілія Деркач, Марк Рибаченко. Руханка стала найкращою в номінації «Відеомистецтво» та отримала Дипломом І ступеня.

В номінації «Художнє читання» на Всеукраїнському багатожанровому творчому конкурсі «Мій Шевченко» відзначено Дипломом І ступеня вихованку групи молодшого дошкільного віку «Перлинки» Варвару Дяченко за декламування вірша «Садок вишневий коло хати».

Педагогів ЗДО «Дивосвіт» за підготовку конкурсних робіт відзначено подяками від організаторів конкурсу.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org