Новини

У Слобожанському відбулось свято для дітей з 16 громад

22.08.2023 14:50
178 Новини

Сьогодні, 22 серпня, у Слобожанській громаді відбулась соціально мистецька акція «Колір Дитинства», приурочена до Дня Державного прапору, Дня Незалежності та 1-го вересня. Дитяче свято відбулось завдяки спільним зусиллях Дніпровської районної військової адміністрації, Дніпровського РТЦК та СП, Слобожанської селищної ради та при підтримці голови Дніпропетровської обласноъ військової адміністрації Сергія Лисака.

Для дітей були відкриті безліч місць, де кожен міг пограти, помалювати, скуштувати морозиво та солодку вату. Крім того, Слобожанський Центр культурних послуг влаштувала конкурси для дітей з 16 територіальних громад Дніпровського району. Також на святі локації організовували ГО «Руки милості» та представники всеукраїнської програми Олени Зеленської з ментального здоров’я «Ти як?». Подарунки та пригощання забезпечили підприємства, а саме «АВК», «Епіцентр», «Ласунка», «МЕТRО» та «Мушкетер».

В кінці події начальник Дніпровської районної військової адміністрації Юрій Яндульський та заступниця начальника Дніпропетровської ОВА Надія Задорожня вручили дітям подарунки, серед яких були рюкзаки, конструктор тощо.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org