Культура

«Єднаймося, браття мої Українці, во ім’я Шевченка, во ім’я Христа!»

19.03.2024 11:16
179 Культура

17 березня танцювальний дует та вокалісти зі Слобожанського взяли участь у звітному концерті, присвяченому 210-й річниці від дня народження Тараса Шевченка, що відбувся у місті Коростень Житомирської області.


«Єднаймося, браття мої Українці, во ім’я Шевченка, во ім’я Христа!» - під такою назвою в Коростенському міському палаці культури ім. Т. Г. Шевченка відбувся звітний концерт творчих колективів та виконавців.


Приємним подарунком для глядачів стали виступи гостей з громади-побратима - Слобожанської територіальної громади. Публіку вражали танцювальними виступами дует Катерини Попович та Єгора Беляєва, керівники Слобожанських колективів спортивно-бального танцю «BeDance» та «Зірка». Також музичною родзинкою стали пісні у виконанні фіналістки шоу «Голос країни» 10 сезону Анастасії Картвелішвілі та екс-учасниці Speechband й резидентки Китайського агентства зарубіжних співаків Олени Цьопич.


Привітати колективи Палацу прийшли почесні гості, колеги, партнери.  Звітний концерт ще раз продемонстрував: всі митці Коростенської громади завзято працюють, щоб збагачувати культуру регіону та зберігати українські традиції.
Слобожанська громада вдячна за запрошення та можливість виступати на сцені разом з талантами Коростенської громади. Зазначимо, що під час заходу було зібрано 16 тисяч 665 грн. на потреби Збройних сил України.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org