Культура

У Слобожанській мистецькій школі на відділі «Сольний спів» відбувся концерт до Дня добровольця.

19.03.2024 11:11
212 Культура

Не дивлячись на дівочий артистичний склад заходу, зі сцени лунали такі пісні, як «Фортеця Бахмут» гурту «Антитіла», «Маніфест» Артема Пивоварова, пісні з репертуару гурту «Океан Ельзи»: «Не твоя війна», «Перевал» та інші відомі сучасні українські твори.

Учні підготували тематичні, глибокі за змістом твори та проникливо виконали їх. У концерті взяли участь: Дарина Довгань, Поліна Ковалець, Марія Говоруха (клас викладачки Анастасії Сотуленко); Кіра Місюренко (клас викладачки Тетяни Пермякової); Єлизавета Семочко, Марина Тільна (клас викладачки Юлії Костелан); Уляна Борисовець, Анастасія Ляшенко та Дарина Кукленко (клас викладачки Оксани Маркіної). 

Українські добровольці – це символ самопожертви та героїзму, бо добровольцем людину не можна призначити. Піти добровільно на війну у самий вир запеклої боротьби можна тільки за покликом вільного гарячого серця.

З перших днів війни сотні тисяч наших співвітчизників віддали себе служінню Україні, стаючи на захист її волі та незалежності. І у складі Збройних сил, і в територіальних батальйонах вони боролися заради скорішої перемоги. І Сьогодні добровольці з різних куточків України продовжують боронити нашу країну заради миру!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org