Освіта

У Слобожанському ліцеї відбувся тренінг IsraAID «Емоційне вигорання: прояв та подолання»

18.03.2024 15:24
230 Освіта

14 березня вчителі Слобожанського ліцею на базі Цифрового освітнього центру пройшли 4-годинний тематичний курс під професійним керівництвом фасилітаторки програми психологічної підтримки IsraAID Віри Радченко.

Тренерка надала корисні поради та змістовно розповіла про емоційне вигорання і методи самодопомоги. Таким чином Цифровий освітній центр Слобожанського ліцею відкрив широкі можливості для спілкування з експертами та фахівцями від ЮНІСЕФ не лише для здобувачів освіти, а й для педагогічних працівників.

Можливо, хтось із педагогів і прийшов на тренінг у стані емоційного вигорання, але точно всі пішли з величезним позитивом. Під час виконання різноманітних вправ для розвантаження свого психо-емоційного стану вчителі багато сміялися, ділилися власними переживаннями, підтримували один одного, працювали в групах. Кожен з педагогів отримав сертифікат про проходження тренінгу.

А найголовніше, що підсумували вчителі Слобожанського ліцею: «Тепер ми точно знаємо, як допомогти і собі, і дітям у цей складний час!».

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org