Спорт

Волейбольна команда Слобожанської ТГ взяла участь у фінальній частині Чемпіонату ГО ДТО ВФСТ «Колос»

18.03.2024 13:10
170 Спорт

У суботу, 16 березня, волейбольна команда Слобожанської територіальної громади під представництвом КЗ «ССЦФЗН «Спорт для всіх» та за підтримки КЗ «ДЮСШ ССР» взяла участь у фінальній частині Чемпіонату ГО ДТО ВФСТ «Колос» з волейболу. Захід проходив під девізом: «Рухайся до Перемоги України!». «Ігри мужніх» серед чоловічих збірних команд сільських, селищних та міських територіальних громад за програмою обласних спортивних ігор Дніпропетровщини проходили в місті Підгородне.

Одночасно в двох спортивних залах змагання відбувалися з розбивкою учасників на 2 групи:

Група 1 - Підгородненська, Софіївська, Петропавлівська, Богданівська територіальні громади.

Група 2 - Петриківська, Слобожанська, Криничанська, Червоногригорівська територіальні громади.

Після групових ігор по коловій системі команди, що здобули перші місця, боролися в фінальній частині за І і ІІ загальні місця. А команди, що посіли другі місця, боролися відповідно за загальні ІІІ та IV місця. Інші позиції серед команд розподілилися в залежності від підсумкових результатів усіх матчів. Ігри турніру були напруженими, насиченими безліччю цікавих та захоплюючих моментів, а також позитивних хвилюючих емоцій. Адже на цих змаганнях зібралися найкращі команди територіальних громад Дніпропетровщини.

Найкраще показала себе команда Петриківської ТГ і здобула І місце чемпіонату. Далі місця посіли :

ІІ місце - Петропавлівська ТГ

ІІІ місце - Слобожанська ТГ

ІV місце - Богданівська ТГ

V-VI місця - Червоногригорівська та Підгородненська ТГ

VII-VIII місця - Криничанська та Софіївська ТГ.

Незважаючи на те, що в складі Слобожанської команди грала дівчина, наша команда все одно показала високий рівень гри, жагу до перемоги і виборола призове третє місце, поступившись лише в одному матчі - переможцям чемпіонату. Цікаво, що призове місце стало подарунком для Слобожанської учасниці - Олени Симонович: в цей день  дівчина відзначала свій день народження. Дякуємо всім учасникам чемпіонату за цікаві матчі, а організаторам за чудові змагання. Слава нашим захисникам ЗСУ за можливість проводити такі заходи. Підтримуємо спорт в Україні і прямуємо до нових перемог!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org