Освіта

Учні Слобожанської початкової школи взяли участь у VIII Всеукраїнській акції «Happy Мяу для Мурчика».

16.03.2024 11:43
219 Освіта

Учні Слобожанської початкової школи взяли участь у VIII Всеукраїнській акції «Happy Мяу для Мурчика». Захід розпочався 1 березня 2024 року. Діти дізналися про умови, в яких живуть безпритульні тварини, та про те, як кожен з них може допомогти покращити життя чотирилапим друзям. Упродовж двох тижнів участі в акції учнями школи та їх батьками зібрано майже 200 кг кормів, смаколиків для тварин та інших необхідностей для притулку.

«Ми відповідальні за тих, кого приручили» – відома істина для кожного люблячого господаря домашньої тварини. Але є чотирилапі, яким не пощастило, в них немає свого турботливого господаря, адже живуть у притулках. Серед них багато тварин, врятованих волонтерами на територіях, де ведуться бойові дії. Вони потребують нашої уваги та допомоги, особливо в такі складні та буремні часи. Тож учні Слобожанської початкової школи і їх батьки, розуміючи складність ситуації, активно долучилися до акції «Happy Мяу для Мурчика».

Зібрані корми були відправлені у два притулки: в Апостолово та Херсон. Діти були щасливі, адже робили важливу та значущу справу.

Участь в акції не лише допомогла безпритульним тваринам, а й навчила дітей важливості співпраці, турботи та допомоги тим, хто цього потребує. Учні Слобожанської початкової школи стали справжніми друзями для безпритульних котів та собак.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org