Новини

У Слобожанському ліцеї відбувся захід з військово-професійної орієнтації учнів 11-х класів

15.03.2024 16:10
300 Новини

13 березня 2024 року в Слобожанському ліцеї відбувся захід з військово-професійної орієнтації учнів 11-х класів Слобожанського та Степнянського ліцеїв. В ньому взяли участь  представники Дніпропетровського обласного та Дніпровського районного територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Вибір професії — один із головних життєвих кроків, який здійснює людина в юному віці. Обираючи професію, багато школярів замислюються над актуальністю спеціальності в майбутньому. Сучасний світ наполегливо диктує нам нові стандарти існування. Ключовими серед них виступають безпека людини і суспільства. А що може бути більш почесним і необхідним, ніж захищати свою країну? У всі часи військова служба була справою честі, школою мужності і самовідданості, а до професії військового завжди ставилися з особливою шаною і повагою.

Випускників проінформували про виші України, які готують військових спеціалістів. Учні мали можливість ознайомитись зі зразками військової зброї та амуніції. Завершальним акордом заходу став виступ військового оркестру.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org