Новини

В Слобожанській громаді пройшла 3 сесія «Діємо згідно з власними цінностями» за участі спеціалістів комунальних закладів громади

15.03.2024 08:29
217 Новини

В Слобожанській громаді пройшла 3 сесія «Діємо згідно з власними цінностями» за участі спеціалістів комунальних закладів громади

В рамках загальнодержавної програми ментального здоров'я, на базі Балівського старостинського округу відбулася 3 сесія «Діємо згідно з власними цінностями» групового навчального курсу управління стресом для дорослих «Самодопомога+». Фасилітаторами були психологи fhi 360 Міжнародного благодійного фонду «Українська фундація громадського здоров’я» Представництва корпорації HealthRight International в Україні.

Працівники КЗ «Центр надання соціальних послуг», служби у справах дітей, КЗ «Центр культурних послуг», молодіжного центру «Смарт» сіл Балівка, Партизанське та Степове взяли участь у навчальному курсі.

Під час сесії учасники:
- Ознайомилися з поняттям «цінності» та їх роллю у житті людини.
- Визначили власні цінності, що є для них найважливішими.
- Навчилися діяти згідно з власними цінностями у повсякденному житті.
- Отримали практичні інструменти для подолання труднощів та прийняття рішень, ґрунтуючись на своїх цінностях.

Заняття проходило в інтерактивній формі, що дозволило учасникам не лише отримати нові знання, а й налагодити спілкування з однодумцями, поділитися власним досвідом та отримати корисні поради.
 

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org