Освіта

Педагоги Слобожанської початкової школи взяли участь у Форумі «Ментальне здоров'я освітян»

14.03.2024 14:17
203 Освіта

Днями в місті Дніпро пройшов Форум "Ментальне здоров'я освітян". Освітяни з 60 шкіл зібрались на цю масштабну подію, щоб дізнатись, як запобігти професійному вигоранню та побудувати здорове середовище навколо. Серед них були і педагоги Слобожанської початкової школи. 

Також до Форуму долучилась Вікторія Панченко - Позаштатна Радниця голови ОВА з питань ментального здоров?я, Регіональна координаторка Програми ментального здоров?я за ініціативи першої леді Олени Зеленської. Вона зазначила про важливість підтримки ментального здоров'я зараз, особливо у освітян, бо вони роблять одну з найвідповідальніших справ - навчають нове покоління свідомого суспільства.

Гостями та партнерами стали - Тетяна Мотуз (завідувачка кафедри загальної та спеціальної педагогіки Дніпровської Академії неперервної освіти) та Свен Штаброт (координатор програми GIZ Civil Pease Service Ukraine). 

Захід проводився за підтримки ГО «Сила майбутнього», що реалізує освітній проєкт?? «Митці згоди». 

Освітяни дізнались багато нового на воркшопах від тренерів проєкту стосовно профілактики професійного вигорання, зняття напруги та стресу в умовах війни та побудови здорового середовища навколо. Бажаючі змогли поділитись своєю історією на плейбек-перформансі творчого об'єднання «Фарба Фабра» , а актори інсценували ці розповіді для всіх присутніх. 


Проєкт  «Митці згоди» втілено за підтримки Федерального уряду Німеччини у межах програми «Громадянська служба миру».

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org