Освіта

Державний Гімн України лунає – українців всіх єднає!

11.03.2024 14:12
188 Освіта

Патріотичне виховання в дошкільному віці – запорука успішної соціалізації особистості. Формування вміння сприймати себе, як представника свого народу, починається з відповідального і усвідомленого ставлення до своєї країни. Ще в молодшому дошкільному віці починається знайомство дитини з державними символами України, такими, як прапор, герб, гімн.

10 березня відзначається День Державного Гімну України. Оскільки цей день цього року припав на вихідний, то вихованці ЗДО «Дивосвіт» відзначили це свято 11 березня. На заході діти переглянули коротке відео виконання Державного Гімну України в різних інтерпретаціях: класичному, у виконанні дітей та рок версію, яка найбільше вразила дітей. Здобувачі освіти визначали, які саме музичні інструменти вони почули під час виконання цієї композиції. Також діти під музичний супровід виконали Державний Гімн України.

Патріотами не народжуються, їх виховують! Педагоги ЗДО «Дивосвіт» докладають багато зусиль, щоб виростити із своїх вихованців справжніх патріотів України.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org