Спорт

Слобожанська волейбольна команда виборола І місце

05.03.2024 09:46
234 Спорт

В суботу, 2 березня, Слобожанська волейбольна команда під представництвом КЗ ССЦФЗН «Спорт для всіх» Дніпропетровської області та за підтримки КЗ «ДЮСШ» ССР взяла участь у відбірковому турі чемпіонату ГО ДТО ВФСТ «КОЛОС» з волейболу серед чоловічих збірних команд сільських, селищних та міських територіальних громад Дніпропетровщини за програмою обласних сільських спортивних ігор 2024 року. Відбірковий тур був розподілений на 6 зон: місто Підгородне, місто Верхньодніпровськ, селище Софіївка, селище Межова, село Вербуватівка, селище Магдалинівка. В м. Підгородному взяли участь 7 територіальних громад: Слобожанське, Підгородне, Солоне, Губиниха, Обухівка, Славгород, Іларіонове.

Змагання проходили з розбивкою на дві групи, після чого в фінальній частині перші місця з кожної групи боролися за І і ІІ загальні місця, другі місця груп боролися на ІІІ і IV загальні місця, а треті групові місця змагалися між собою за V і VI загальні місця.

У зв`язку з тим, що багато хлопців наразі захищають нашу країну від російського агресора, слобожанська команда була вимушена включити до свого складу одну дівчину. Але не дивлячись на це і на високий рівень підготовки суперників, нам вдалося вибороти І місце в групі і вийти у фінал! В фіналі за І і ІІ місця між командами Слобожанського і Підгородного вже розгорталися справжні спортивні баталії: в першій партії матчу підгороднянська команда показала неймовірно високий рівень гри і з великим розривом обіграла слобожанців.

Друга партія розпочалась аналогічно першій, але в середині партії капітан слобожанської команди взяв тайм-аут, зібрав команду і невідомо як, але налаштував команду таким чином, що наші гравці взяли себе в руки і не дивлячись на дуже високий тиск суперника, все ж таки вибороли перемогу в цій партії! В третій вирішальній партії слобожанці, увійшовши у кураж, розгромили суперника з великим відривом і посіли І місце!

Також хочеться відзначити команду найстарших учасників змагань –  команду с. Обухівка, всі гравці якої, незважаючи на свою вікову категорію, продемонстрували високий рівень спортивного досвіду і прагнення до перемоги.

Отже за підсумками змагань, місця розподілилися наступним чином:

І місце - Слобожанське

ІІ місце - Підгороднє

ІІІ місце - Губиниха

ІV місце - Солоне

V місце - Обухівка

VI місце - Славгород

VII місце – Іларіонове

Таким чином, в фінальну частину чемпіонату, яка буде проходити 16-17 березня, потрапили 2 команди: Слобожанське і Підгородне.

Дякуємо всім учасникам змагань за участь, за безліч позитивних емоцій і підтримку спорту в Україні.

Дякуємо нашим захисникам за можливість проводити такі змагання!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org