Культура

У Слобожанській бібліотеці відбулася літературна мандрівка «Словом думка оповита»

04.03.2024 10:52
161 Культура

1 березня до Всесвітнього дня письменника в бібліотеці селища Слобожанське відбулася літературна мандрівка «Словом думка оповита».

Захід містив три частини. З першої присутні довідалися про сучасних українських письменників, яких представлено в цьогорічному регіональному проєкті «Письменники, короновані словом». Цей проєкт ініційовано ГО «Дніпропетровська бібліотечна асоціація» і КЗК «Дніпропетровська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Первоучителів слов’янських Кирила і Мефодія». Особлива увага була приділена творчому шляху Л. Дереша. 

В другій частині була представлена інформація про письменників-ювілярів березня – Ю. Мушкетика, Шолом-Алейхема, Кобо Абе, Л. Ніцой, К. ДіКамілло та П. Зюскінда. 

В третій частині учасники заходу прослухали розповідь про сучасних письменників Придніпров’я – В. Веретенникова, Н. Дев’ятко, Е. Заржицьку та Ф. Дубограя. А Людмила Мельник, постійна користувачка бібліотеки, розповіла про свою улюблену письменницю-землячку Світлану Талан. Захід пройшов в теплій і невимушеній атмосфері.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org