Спорт

Жительки елегантного віку Слобожанської громади продовжують активно займатися спортом

01.03.2024 11:52
213 Спорт

Нещодавно активні жительки елегантного віку вже не вперше відвідали тренажерну залу СК «Слобожанський», але на цьому не зупиняються. На чолі з Мариною Герун активістки Слобожанського займаються скандинавською ходьбою на свіжому повітрі, поєднуючи це з фізкультурою на спортивних майданчиках. «Фізична активність на свіжому повітрі завжди додає користь нашому здоров'ю та настрою,» - діляться відгуками жінки. 

Скандинавська ходьба - дуже лояльний до будь-яких умов, віку та особливостей самопочуття вид спорту. 
    Ходьба замінює антидепресанти. Під час активної прогулянки на свіжому повітрі організмом виробляються гормони, які «змушують» людину дивитися на життя з оптимізмом.
    Покращує роботу серця. Ходьба приводить в тонус серцево-судинну систему. 
    Стимулює функції головного мозку. Клітини мозку отримують життєво необхідний кисень. Це зміцнює пам'ять і увагу.
   Підвищує гнучкість і рухливість тіла. При регулярній фізичній активності поліпшується харчування кісткових і м'язових тканин. Активізується робота суглобів, зміцнюється мускулатура.
   Знижує ризик травм. Ходьба покращує координацію руху людини, стійкість ходи, відчуття центру ваги і положення тіла в просторі.

Не варто забувати про власне ментальне здоров'я, а  фізична культура і спорт допоможуть його підтримувати .  КЗ «ССЦФЗН «Спорт для всіх» запрошує всіх бажаючих до занять фізичною культурою і спортом!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org