Новини

Слобожанську громаду відвідали представники Маневицької громади

29.02.2024 16:32
369 Новини

28 лютого до Слобожанської територіальної громади завітали представники дружньої Маневицької громади з Волинської області. Маневицька громада активно допомагає нашим воїнам на фронті, на цей раз вони також їхали з гуманітарною підтримкою на території, де ведуться активні бойові дії. Та не забули й про громаду-побратима – Слобожанську територіальну громаду. Зазначимо, що Меморандум про співпрацю між Слобожанською селищною радою та Маневицькою селищною радою було підписано 28 липня 2022 року.

Гостьову делегацію очолив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк.

Зустрічали колег перший заступник селищного голови Ігор Шаповалов, секретар Слобожанської селищної ради (виконкому) Людмила Лагода та заступники селищного голови і начальники структурних підрозділів. Адже першою локацією стала селищна рада, де гості познайомилися зі структурними підрозділами та дізналися про роботу апарату.

Далі знайомство продовжилося у Слобожанському центрі культурних послуг, Молодіжному центрі «СМАРТ» та Слобожанській мистецькій школі. Де представники громади-побратима дізналися про розвиток молодіжної політики, роботу та організацію заходів під час воєнного стану. Крім цих закладів, представникам Волині продемонстрували роботу спортивного комплексу «Слобожанський», показали спортивну залу, басейн, тренажерну залу та розповіли про спортивні змагання та напрямки роботи КЗ «ССЦФЗН «Спорт для всіх». Відвідали гості також освітні заклади Слобожанського, а саме – Слобожанську початкову школу та  Слобожанський ліцей. Тут їх ознайомили з цифровим освітнім центром та показали найпростіші укриття, що знаходяться на території.

Слобожанська територіальна громада завжди рада приймати гостей, адже попри складні часи ми продовжуємо розвивати ділові та дружні відносини і підтримувати один одного.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org