Новини

В Слобожанській селищній раді відбулося засідання Робочої групи з впровадження субпроєктів «Програми з відновлення України» щодо будівництва Центру надання адміністративних послуг в Слобожанському та будівництва амбулаторії в Олександрівці

28.02.2024 13:52
232 Новини

27 лютого в рамках реалізації Програми з відновлення України відбулося перше засідання Робочої групи з впровадження субпроєктів «Програми з відновлення України». На засіданні були присутні секретар селищної ради (виконкому) Людмила Лагода, заступниця селищного голови Світлана Вусик, заступниця селищного голови Олена Вергейчик, начальники та спеціалісти структурних підрозділів виконавчих органів Слобожанської селищної ради.

Під час засідання було визначено заступника голови Робочої групи та секретаря. Були розглянуті та погоджені Плани соціального менеджменту субпроєктів Програми з відновлення України:

  •    «Нове будівництво амбулаторії за адресою: Дніпропетровська область, Дніпровський район, с. Олександрівка, вул. Центральна».
  •     «Капітальний ремонт Блоку Б (неврологічне відділення) та  Блоку В  (консультативно- діагностична поліклініка (КДП)) КП «Слобожанська центральна лікарня» Слобожанської селищної ради за адресою: Дніпропетровська область, м. Дніпро, вул. Холодильна, 60».
  •       «Нове будівництво Центру надання адміністративних послуг за адресою: Дніпропетровська область, Дніпровський район, селище Слобожанське, вул. Слобожанська».

Важливо зазначити, що одним із ключових аспектів в реалізації є робота з громадськістю та зацікавленими сторонами, визначення та застереження ризиків, що можуть виникнути під час реалізації субпроєктів.

З метою організації ефективної роботи з числа членів Робочої групи було визначено спеціалістів відповідальних за напрямки : зв’язок з громадськістю та зацікавленими сторонами; робота з пропозиціями та скаргами, робота з управління ризиками; робота з екологічного моніторингу. Додатково для подальшої реалізації зазначених субпроєктів створено моніторингову групу.

Хочемо нагадати, що початок будівництва вищезазначених об’єктів заплановано на березень поточного року.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org