Освіта

В Олександрівському ліцеї відбулося чергове навчання щодо відпрацювання алгоритму дій здобувачів освіти під час сигналу «Повітряна тривога»

27.02.2024 16:24
187 Освіта

27 лютого в Олександрівському ліцеї відбулося чергове навчання щодо відпрацювання алгоритму дій здобувачів освіти під час сигналу «Повітряна тривога». 

Воєнний стан в країні вносить свої корективи в життя та навчання українців. Важливими знаннями стала інформація щодо правил поводження учнів та вчителів під час повітряної тривоги. Сьогодні педагоги ліцею розповіли дітям про важливість виконання ними правил поведінки під час повітряної тривоги, адже від цього залежить безпека та життя кожної людини. 

Важливо зазначити, що всередині захисної споруди здобувачі освіти повинні швидко та спокійно зайняти місця і дотримуватись правил поведінки в укритті. Переміщення до укриття відбувається за покажчиками руху. Також під час заходу вчителі зазначили про наявність необхідних речей (рюкзак безпеки), які учасники освітнього процесу повинні взяти з собою. Навчання пройшло дуже злагоджено та відпрацьовано у повному обсязі.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org