Новини

Слобожанська громада відзначає Всесвітній день гуманітарної допомоги

19.08.2023 09:00
154 Новини

19 серпня відзначається Всесвітній день гуманітарної допомоги. Його засновано у 2008 році Генеральною Асамблею ООН. Мета цього дня – додатково висвітити питання гуманітарної допомоги та поширити знання про гуманітарне співтовариство.

Наша Слобожанська територіальна громада активно зіштовхнулась з питанням надання гуманітарної допомоги з початку повномасштабного вторгнення – 24 лютого 2022 року. Саме з того моменту багато хто з районів та областей України, які постраждали через військову агресію російської федерації знайшли прихисток у Слобожанській громаді.

Для вирішення питань та потреб жителів територіальної громади та внутрішньо переміщених осіб було організовано видачу гуманітарної допомоги. Люди змогли отримати продукти, одяг, речі та гігієнічні засоби завдяки діяльності волонтерів громади, міжнародних партнерів з Латвійської та Литовської республіки, а також різних благодійних фондів і організацій.

У Всесвітній день гуманітарної допомоги 2022 року ми завдячуємо всім, хто зміг допомогти нашій громаді та Україні в цілому. Дякуємо за самовіддану представникам громадських організацій «Патріотичне об'єднання «Оріяна», «Милосердя ніколи не згасає» та іншим. За вашу працю на благо процвітання і миру на землі, за щиру допомогу тим, хто її потребує.

Твердо переконані: доки в наших серцях є місце для чуйності, співчуття і добра, Україна житиме і боротиметься. Нехай ваші добрі справи повертаються сторицею! Міцного здоров’я, наснаги, добробуту, підтримки близьких і рідних та швидшої перемоги!

З повагою, селищний голова Іван Камінський і депутатський корпус Слобожанської селищної ради

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org