Спорт

До СК «Слобожанський» завітали активні жительки елегантного віку для занять фізкультурно-оздоровчими вправами

23.02.2024 10:56
306 Спорт

21 лютого жительки елегантного віку відвідали заняття в тренажерній залі СК «Слобожанський». Активістки вже не вперше займаються за тренувально-оздоровчою програмою разом з фахівцями КЗ «ССЦФЗН «Спорт для всіх» та із задоволенням відкрили для себе нові можливості для фізичних активностей.

«Хоча цей вид фізкультурно-спортивного напрямку для групи був зовсім новий, усі з задоволенням провели тренування, ознайомившись із різними тренажерами. Рух - це життя, тому давайте рухатися разом!» - зазначено в дописі Facebook, на сторінці Slobozhanskyi Sport «Спорт для всіх».

 Заняття у тренажерному залі не завадять у будь-якому віці. У дитячому віці заняття спортом закладає руховий фундамент і гартує всі системи організму до праці та життя. У середні роки спорт компенсує малорухливий, сидячий спосіб життя, дозволяє подолати стреси та підтримувати здоров'я. А у старшому віці фізичні вправи стають вкрай необхідними для боротьби зі старінням, задля збільшення тривалості активного життя, підтримки всіх систем організму.

КЗ «ССЦФЗН «Спорт для всіх» запрошує всіх бажаючих до занять фізичною культурою і спортом!

Для більш детальної інформації щодо роботи тренажерної зали, будь ласка, звертайтеся за телефоном: (098) 9418760

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org