Новини

В Слобожанській селищній раді відбулася робоча зустріч з представниками ПРООН щодо будівництва амбулаторії в Олександрівці та будівництва Центру надання адміністративних послуг в Слобожанському

14.02.2024 13:51
281 Новини

14 лютого в рамках реалізації Програми з відновлення України відбулася робоча зустріч за участі експертів групи технічної підтримки Програми з відновлення України, Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй. На заході були присутні: спеціалістка з інженерно-технічних питань Наталія Гусєва, спеціалістка з закупівель та фінансових питань Тетяна Хоменко, аналітик щодо залучення громадськості Ірина Покотильська, селищний голова Іван Камінський, секретар селищної ради (виконкому) Людмила Лагода, заступниця селищного голови Світлана Вусик, начальниця відділу з питань будівництва, містобудування, архітектури та містобудівного кадастру Слобожанської селищної ради Наталія Плющій. А також представники підрядної організації ТОВ «ТЕЛЛОР-ГРУП» з технічного нагляду та інженери-консультанти. Основним питанням робочої зустрічі став початок будівництва об’єктів:

  • «Нове будівництво амбулаторії за адресою: Дніпропетровська область, Дніпровський район, с. Олександрівка, вул. Центральна»
  • «Нове будівництво Центру надання адміністративних послуг за адресою: Дніпропетровська область, Дніпровський район, селище Слобожанське, вул. Слобожанська».

Спеціалістами ПРООН було проінформовано про вимоги щодо початку будівництва, організації безпечного процесу будівництва, організації будівельного майданчику, дотримання техніки безпеки, організації безпечного пересування для мешканців громади. Також були обговорені питання щодо забезпечення дотримання екологічних та соціальних стандартів Європейського інвестиційного банку під час реалізації зазначених об’єктів, а також питання фінансового характеру.

Селищний голова Іван Камінський наголосив щодо необхідності плідної співпраці всіх учасників будівництва надважливих об’єктів для Слобожанської громади.

Початок будівництва вищезазначених об’єктів заплановано на березень поточного року.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org