Спорт

Спортсмени команди зі скелелазіння ДЮСШ Слобожанської селищної ради змагалися у Києві

20.02.2024 15:16
351 Спорт

17-18 лютого у місті Києв пройшов перший етап Кубку України зі скелелазіння серед дорослих у виді «швидкість». У змаганнях взяли участь спортсмени з Дніпропетровської, Одеської, Кіровоградської, Харківської, Донецької, Луганської, Київської областей та міста Києв. Спортсмени команди ДЮСШ Слобожанської селищної ради, що входять до збірної області, боролися за призові місця і показали доволі непогані результати.

Найкращий результат продемонструвала Анастасія Шереметьєва, посівши IV місце. Настя увійшла в великий фінал, та, на жаль, не впоралась з емоціями і програла забіг за ІІІ місце спортсменці із Кропивницького. 

Наші спортсмени виступали за підтримки ДЮСШ Слобожанської селищної ради. Наступний старт сезону –  дорослий чемпіонат України – проходитиме у місті Київ з 5 по 10 березня 2024 року.

У змаганнях взяла участь і Тетяна Колкотіна –- тренер-викладач відділення скелелазіння. Тетяна здобула перемогу у Кубку України з відривом в одну  секунду. Показала приклад для наслідування нашим вихованцям. Тетяна представляє у змаганнях ЗСУ і виступає за 9-й спортивний клуб армії.

Тренуймося та готуймося до нових стартів!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org