Новини

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення у формі електронних консультацій щодо найменування (перейменування) населених пунктів, вулиць, провулків, проспектів площ, парків, скверів та інших споруд, розташованих на території громади

19.02.2024 09:13
304 Новини

Виконавчий комітет Слобожанської селищної ради інформує про початок проведення громадського обговорення у формі електронних консультацій, з питання щодо перейменування або приведення до мовних стандартів вулиць та провулків, розташованих на території Слобожанської селищної територіальної громади.

Запрошуємо жителів громади та усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання.

Організатор громадського обговорення – Виконавчий комітет Слобожанської селищної ради.

Громадське обговорення проводиться відповідно до розпорядження селищного голови Слобожанської селищної ради № 39/р/п від  15.02.2024 року «Про проведення громадського обговорення».

Зауваження та пропозиції подаються протягом 30 календарних днів з моменту оприлюднення цього повідомлення на адресу виконавчого комітету Слобожанської селищної ради 52005, Дніпропетровська область, с-ще Слобожанське, вул. Василя Сухомлинського, 56-Б, електронну пошту: vykonkom@slobozhanska-gromada.gov.ua та за посиланням:

селище Слобожанське https://forms.gle/TBrgXBXCiAYdYbrM9,

село Олександрівка https://forms.gle/eHQ9aXSJ6FezQvAF7,

село Степове https://forms.gle/KieeoKKb2qtnmq2h8,

село Партизанське https://forms.gle/cwgmekeoxYtwDqeJA,

село Балівка https://forms.gle/xCm7MLUMaXHJFymg8.

Також, можно надати свої пропозиції шляхом заповнення опитувальних листів, які будуть знаходитися в старостатах та центрах надання адміністративних послуг по відповідним населеним пунктам.

Відповідальною особою за організацію та узагальнення громадського обговорення є начальник відділу з питань будівництва, містобудування, архітектури та містобудівного кадастру Слобожанської селищної ради – Плющій Наталія Сергіївна. Отримання консультацій з вищевказаного питання за телефоном. (056) 719-91-52.

Результати громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Слобожанської селищної ради: https://slobozhanska-gromada.gov.ua/uk.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org