Культура

У Слобожанському до Дня Єднання відбувся масовий захід «Об’єднані під синьо-жовтим прапором свободи»

16.02.2024 11:54
443 Культура

16 лютого, у День єднання, у селищі Слобожанське відбувся масовий захід: урочиста хода на честь Дня Єднання з Державними прапорами України у розгорнутому вигляді та акція «Об’єднані під синьо-жовтим прапором свободи» на площі Героїв України. У заході взяли участь: начальник Дніпровської районної адміністрації В’ячеслав Мамонов, селищний голова Іван Камінський, перший заступник селищного голови Ігор Шаповалов та заступники селищного голови, духовенство, працівники комунальних закладів, молодь, жителі громади.

 

Минулого року представники громади об’єдналися навколо 100- метрового прапора Держави та урочисто пронесли його центральною вулицею селища. Цьогоріч урочиста хода під синьо-жовтим прапором свободи пройшла вулицею Героїв України до Алеї Пам’яті на площі перед СЦКП.

На площі Героїв України військовослужбовцем 31 Бригади імені генерал-майора Олександра Радієвського Національної гвардії України було урочисто піднято Державний Прапор на флагштоку.

У загальнонаціональній хвилині мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації. Світла пам'ять військовим, кожному та кожній, хто боронив нашу незалежність, світла пам'ять  всім загиблим мирним жителям, добровольцям, дорослим та дітям, що стали жертвами війни.

Протоієрей Сергій Крамаренко прочитав молитву за Україну та перемогу над ворогом. Військовослужбовці 31 Бригади імені генерал-майора Олександра Радієвського Національної гвардії України, представники Дніпровської районної адміністрації та Слобожанської селищної ради, а також комунальних закладів громади  поклали квіти до пам’ятного знаку захисникам і захисницям України,  вшановуючи пам’ять загиблих.

Пам’ятаймо: ми маємо весь час бути сильними, об’єднаними та згуртованими. Слава Україні!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org