Освіта

Практична психологиня Слобожанської початкової школи посіла ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі

16.02.2024 10:59
377 Освіта

Практична психологиня Слобожанської початкової школи Тетяна Олійник виборола ІІІ місце у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Корекційно-розвиткові програми».

На розгляд журі вона представила свою авторську корекційно-розвиткову програму «Що у тебе?».                         

Метою Програми є розвиток емоційної компетентності, життєстійкості, зниження рівня тривожності та страхів, навчання життю в період невизначеності, отримання підтримки і розуміння, нормалізування власних емоційних станів в період війни.

Протягом 2022/2023 навчального року ця Програма пройшла успішну апробацію в Слобожанській початковій школі. Заняття проходили з учнями 2 – 4 класів у онлайн та офлайн форматах з групою дітей на базі СЦКП. У поточному навчальному році Тетяна Олійник продовжує проводити з дітьми корекційно-розвиткові заняття за цим напрямком.

Практична психологиня також успішно співпрацює з батьками. У вересні-грудні 2023 року на базі Слобожанської початкової школи пройшло два цикли вечірніх тренінгових зустрічей для батьків задля психосоціальної підтримки та збереження їх психічного здоров’я, які і викликали неабияку зацікавленість.

Тому з лютого в школі запрацював Батьківський клуб. Він має задовольнити потреби усіх бажаючих оволодіти різними психологічними техніками, які допоможуть зберегти своє психічне здоров’я в кризових умовах.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org