Культура

У Слобожанській територіальній громаді відсвяткували День закоханих

15.02.2024 15:30
251 Культура

До Дня Святого Валентина у Слобожанській територіальній громаді відбулася низка романтичних заходів, організованих комунальними закладами «СЦКП» та «Мистецька школа», бібліотеками, МЦ «СМАРТ», ЦНАП. До участі у майстер-класах, культурно-мистецьких заходах тощо долучилося чимало охочих: насамперед діти молодшого та старшого віку і активна молодь.

Так, бібліотека Слобожанського зробила для своїх відвідувачів чудові подарунки: книжкове побачення «Кохання – найвищий зліт душі», акцію «Валентинка читацьких симпатій» та цікавий бібліоглобус «Незвичайні традиції: як святкують День закоханих у світі».

Бібліотеки сел Балівка, Партизанське та Олександрівка разом з МЦ «СМАРТ» запропонували креативні майстер-класи з виготовлення листівок-валентинок, у Степовому аналогічний захід було проведено за організаційної підтримки також і Будинку культури. Частина листівок-сердечок знайде своїх адресатів у ЗСУ, решта – серед найближчого оточення, щоб зігріти у цей зимовий день теплом кохання та романтики наших коханих і близьких.

У бібліотеці села Партизанське читачі радо долучилися до тематичної  інсталяції «Книжкова симфонія кохання» – експозиції романтичних історій Любові у вітчизняній та світовій літературі.

Будинок культури с. Партизанське організував цікавий культурно-мистецький захід «Happy Valentine`s Day» для дітей молодшого та старшого віку. Чарівна скринька у Куточку Купідона зі святковими валентинками, наче магніт, притягувала увагу учасників святкового дійства. Якби ж не Злий Ельф… Як міг, він намагався зіпсувати усім свято. Марно! Кохання найсильніше і перемагає, тим більше – у Всесвітній День закоханих, та ще й у Будинку культури.

У Слобожанському ЦНАП протягом усього дня 14 лютого адміністрація Центру та територіальних підрозділів теж тепло вітала відвідувачів з Днем Святого Валентина. А закохані пари, які прийшли реєструвати шлюб, отримали маленькі приємні презенти на згадку про чудові миті святкового зимового дня.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org