Культура

У Слобожанському відбувся концерт «Музика кохання» до Дня закоханих

15.02.2024 13:58
251 Культура

Вчора, 14 лютого, у Слобожанському центрі культурних послуг відбувся святковий концерт «Музика кохання», приурочений до Дня Святого Валентина.

Відкрив захід ансамбль викладачів КЗ «Слобожанська мистецька школа» Слобожанської селищної ради» піснею «Намалюй мені ніч».

Романтичні мелодії скрипки та фортепіано лунали зі сцени у виконанні вихованців мистецької школи. Пісні ніжні та мрійливі пробивали до мурах глядачів.

Дивували всіх присутніх і запрошені гості – вокальний колектив «Благовіст» з Вальдорфської школи міста Дніпро, керівниця – Наталія Ямпольська. Юні вокалісти акапельно виконали  народну пісню «Ти до мене не ходи» в незвичній для нас, новій джазовій обробці.

Вихованці Слобожанської мистецької школи підготували сюрприз для своїх батьків: на моніторі глядачам була запропонована презентація зі світлинами закоханих молодих батьків. Це були фото перших хвилин одруження, святкування весілля. Фотопоказ супроводжувався грою на фортепіано у виконанні Вікторії Вільхової.
Фінальним акордом романтичного вечора стала зворушлива пісня «Обіцяю» у виконанні директорки Слобожанської мистецької школи Оксани Маркіної.

Щира вдячність нашим мужнім захисникам та захисницям, які зараз боронять рідну країну ,а ми маємо можливість насолоджуватися музикою кохання. Любов – це найсильніше почуття, що дає непохитну віру в Перемогу України.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org