Головні новини

До Слобожанської громади з дружнім візитом завітала Народна артистка України Оксана Білозір

13.02.2024 17:49
488 Головні новини

Сьогодні,13 лютого, до Слобожанської територіальної громади завітала Народна артистка України, громадська і політична діячка – Оксана Білозір. Зустріч пройшла у Слобожанському центрі культурних послуг. На заході були присутні селищний голова Іван Камінський, представники відділу культури, туризму, молоді, спорту та інформаційної політики селищної ради та керівники закладів культури Слобожанської територіальної громади. 

Зустріч розпочалася з покладання квітів до Алеї пам’яті вшанування Героїв та пам’ятного знаку захисникам та захисницям України. Далі Народна артистка відвідала репетицію концерту до Дня закоханих, що організовує КЗ «Слобожанська мистецька школа», який відбудеться вже завтра. 

Щирими посмішками вітали присутні Оксану Білозір у себе в гостях. В дружній атмосфері кожен охочий зміг задати питання до талановитої співачки. Оксана Білозір розповіла про свій мистецький, співочий шлях, який почався в 15 років. Невимушена, доброзичлива атмосфера панувала в концертному залі.

Метою зустрічі також стало налагодження подальшої творчої співпраці. Тож з радістю чекаємо Оксану Білозір з новим візитом до Слобожанської територіальної громади.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org