Культура

В Олександрівці відбувся тренінг для підлітків з прав людини

12.02.2024 13:32
187 Культура

11 лютого в бібліотеці села Олександрівка спільно з Молодіжним центром «СМАРТ» відбувся тренінг «Базова правова освіта для підлітків як запорука безпеки при взаємодії з державою».

Захід відбувся за підтримки Освітнього Дому прав людини - Чернігів, Human Rights House Foundation та проєкту ESU. Проєкт ESU / Програма «Стійкість» реалізується Фондом домів прав людини у консорціумі громадських організацій на чолі з ERIM International, у партнерстві з Фонд Східна Європа, Human Rights House Tbilisi, Беларускі дом правоў чалавека імя Барыса Звозскава та Black Sea Trust for Regional Cooperation за фінансової підтримки European Union in Ukraine.

В Олександрівці тренінг зібрав близько 20 підлітків 13-15 років, які із задоволенням взяли участь у тренінгових активностях. Це вправи з тімбілдінгу, обговорення прав дітей та надання своїх пропозицій щодо їх доповнення. Після цього молодь розподілила між собою ролі різних представників громади та спробувала вирішити щоденні та нагальні питання кожного з них. Тренінг пройшов динамічно та з позитивним настроєм. Підлітки настільки вжилися в ролі, що навіть після закінчення заходу продовжували обговорювати найцікавіші моменти взаємодії своїх персонажів.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org