Спорт

У місті Підгородне відбувся турнір з волейболу серед жіночих команд шести територіальних громад Дніпропетровської області

12.02.2024 10:59
219 Спорт

У суботу, 10 лютого, юнацька жіноча волейбольна команда – вихованці КЗ «ДЮСШ ССР» під керівництвом тренера Святослава Дубовиченка та за підтримки СК «Слобожанський» – взяли участь у турнірі з волейболу серед жіночих команд Дніпропетровської області, присвяченому Дню народження волейболу. Турнір проводився в місті Підгородне під керівництвом Асоціації сільського волейболу Дніпропетровської області і ГО «ДТО ВФСТ «КОЛОС».

Учасниками змагань стали команди без вікових категорій шести територіальних громад Дніпропетровської області: Слобожанська, Підгородненська, Богданівська, Меживська, Магдалинівська і Червоногригорівська. У складі Слобожанської команди виступали тільки юні перспективні слобожанські дівчата:

Анна Городян

Владислава Самойленко

Софія Чернова

Марія Чернова

Дарина Кононенко

Вікторія Солтис

Софія Штанько

Поліна Карпенко.

Змагання проводились за коловою схемою з розбивкою на 2 групи, згідно з правилами ФВУ. Після групових матчів відбулись фінальні зустрічі, де переможці групових матчів боролися за призові І, ІІ і ІІІ місця. Впродовж всього турніру спортивна зала була насичена духом спортивної боротьби, прагнення до перемоги, а також безліччю оплесків і скандувань вболівальників. Не дивлячись на суперництво і стан спортивної боротьби, в перервах між матчами команди мали змогу поспілкуватися між собою, поділитися досвідом і підтримати один одного.

Після насичених неймовірними емоціями і цікавими моментами фінальних матчів призові місця розподілилися наступним чином:

І місце - Підгородненська ТГ

ІІ місце - Червоногригорівська ТГ

ІІІ місце - Богданівська ТГ.

Слобожанські дівчата, хоч і не увійшли в трійку призерів, не дивлячись на свій юний вік, показали дуже високий рівень командної гри, свій бойовий характер і дали зрузуміти всім своїм суперницям, що їм з ними легко не буде.

Продовжуємо підтримувати спорт в Україні, виховуємо здорову молодь і прямуємо до нових перемог!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org