Новини

Обстеження об'єктів критичної інфраструктури: гарантія безпеки та безперебійної роботи

09.02.2024 11:58
246 Новини

08 лютого 2024 року з метою забезпечення безпечної та безперебійної роботи об'єктів критичної інфраструктури на території Слобожанської громади проведене планове обстеження. У ході огляду перший заступник селищного голови Ігор Шаповалов, начальник відділу з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та транспорту Вікторія Крючкова, начальник комунального підприємства «Керуюча компанія «Господар» Олег Коновал провели оцінку поточного стану каналізаційних насосних станцій, щоб виявити можливі проблеми та ризики.

Під час обстеження було перевірено технічний стан об'єктів, рівень захисту від можливих загроз, таких як стихійні лиха, аварії, наслідки агресії російської федерації.

За результатами буде складено детальний план, заходи якого забезпечать збереження комунального майна, працездатність обладнання та удосконалення рівня експлуатаційних показників.

Безперебійна робота всіх складових мереж життєзабезпечення – це запорука комфорту та благополуччя кожного мешканця. Системний підхід до організації роботи об’єктів критичної інфраструктури – запорука безпеки нашої громади!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org