Освіта

Ресурсна зустріч для учнів Слобожанської початкової школи «Мої спогади про літо»

17.08.2023 16:35
184 Освіта

16 серпня у Слобожанській початковій школі відбулась психологічно-педагогічна зустріч з учнями третіх класів на тему – «Мої спогади про літо».

На початку заходу діти, батьки та педагоги почали з привітань різними мовами та різними частинами тіла, що допомогло зняти загальне напруження. Далі діти обирали настрій, з яким прийшли сьогодні до школи. Психолог та соціальний педагог запропонували дітям карти праці «Мої спогади про літо». Напередодні початку нового навчального року діти ділилися враженнями про літні канікули, що добігають кінця, згадками про цікаві історії та присмак свого літа.

Підкреслимо, що психологічною службою Слобожанської початкової школи здійснюється постійний психолого-педагогічний супровід учасників освітнього процесу як під час навчання, так і в пору літніх канікул. Години психолога, ресурсні зустрічі, консультації допомагають дітям, їх батькам та вчителям не зламатися, зберегти спокій і впевненість, відновити свої внутрішні ресурси у цей нелегкий воєнний час.

Серед спогадів про літо у дітей, також були й згадки про тривоги та страх. Щоб подолати такий стан, дітки всі разом повторювали інфографіку «Роби як курча, і тривоги нема». Традиційно завершили зустріч обіймами.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org