Інвестиції

В Слобожанській громаді продовжується реалізація проєкту щодо створення житлових умову для ВПО в с. Олександрівка.

07.02.2024 16:55
233 Інвестиції

Днями відбулося підписання чотирьох сторонньої рамкової угоди за участі селищного голови Івана Камінського, начальниці відділу з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та транспорту Вікторії Крючкової, партнера з впровадження субпроєкту в особі голови Любові Бут  та Українського фонду соціальних інвестицій в особі директора Першого регіонального представництва УФСІ Артура Бродзінського. Дана угода була підписана в межах раніше укладеного меморандуму задля реалізації субпроєкту «Створення житлових умов для ВПО в с. Олександрівка, по вул. Доновського, 77, Дніпровського району, Дніпропетровська область (квартири для тимчасового проживання ВПО) / KfW».

Український фонд соціальних інвестицій забезпечує фінансування субпроєкту на суму 85 200 000 грн. За кошти місцевого бюджету Слобожанської селищної ради будуть виконані роботи з благоустрою  прилеглої території та підведення комунікацій до точки підключення в будівлі.
На даний момент вже затверджено проектно-кошторисну документація щодо вищезазначеного об’єкту, розробка якої профінансовано УФСІ. Попереду оголошення тендеру щодо відбору підрядної організації на проведення будівельних робіт.

Плідні партнерські відносини між Слобожанською громадою та «Українським фондом соціальних інвестицій» стали продовженням ефективної взаємодії та надійним фундаментом для подальшого розвитку  нашої громади.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org