Новини

Оголошення про початок роботи над проектом місцевого плану управління відходами Слобожанської селищної територіальної громади

05.02.2024 12:17
261 Новини

Відділ з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та транспорту Слобожанської селищної ради повідомляє про початок роботи над проєктом місцевого плану управління відходами Слобожанської селищної територіальної громади.


Проєкт розробляється на виконання статті 36 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 26 Закону України «Про управління відходами», відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 5 вересня 2023 р. № 947 «Про затвердження Порядку розроблення, погодження та затвердження місцевих планів управління відходами».


Місцевий план управління відходами - документ державного планування, що містить комплекс взаємозв’язаних завдань і заходів, узгоджених за строками та ресурсним забезпеченням з усіма зацікавленими виконавцями, спрямованих на забезпечення сталого управління відходами в населених пунктах в межах території територіальної громади з урахуванням принципів співробітництва органів місцевого самоврядування, сформованих на підставі оцінки поточного стану сфери управління відходами та вже розроблених моделей.


Інформуємо про утворення робочої групи з розробки місцевого плану управління відходами Слобожанської селищної територіальної громади.
Пропозиції щодо включення кандидатур до складу робочої групи від вчених, науковців, фахівців, представників громадськості прохання надсилати на адресу відділу з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та транспорту Слобожанської селищної ради: 52005 вул. Будівельників, буд. 18, прим. 172 смт Слобожанське Дніпровський район Дніпропетровська область; електронною поштою: gkh@slobozhanska-gromada.gov.ua 

 

Строки подання заявок: до 23.02.2024 року.
Строки і форма подання пропозицій до проєкту місцевого плану: пропозиції приймаються до 09.03.2024 у письмовому виді з обґрунтуванням.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org