Новини

Відбулося засідання виконавчого комітету Слобожанської селищної ради

01.02.2024 15:15
292 Новини

31 січня відбулося чергове засідання виконкому Слобожанської селищної ради під головуванням Івана Камінського.

У ході засідання у першу чергу було розглянуто звіт селищного голови та звіти старост старостинських округів за 2023 рік. 

Соціальний захист населення та надання соціальних і адміністративних послуг, інвестиційна та проєктна діяльність, охорона здоров’я, створення захисних споруд цивільного захисту, функціонування комунальних підприємств громади, гуманітарна сфера – ці та інші найважливіші сфери життя Слобожанської територіальної громади було за допомогою цифр та фактів узагальнено та наочно продемонстровано у презентації Івана Камінського до співдоповідачів.

Начальник фінансового відділу Марія Демченко доповіла про виконання бюджету Слобожанської селищної територіальної громади за 2023 рік. Також було погоджено «Звіт про виконання Плану соціально-економічного розвитку Слобожанської селищної територіальної громади за 2023 рік» та Положення та склад комісії для організації та проведення щорічного конкурсу «Кращий підприємець року Слобожанської ТГ» у новій редакції (доповідач – начальник відділу з питань економічного розвитку та інвестицій Альона Чиргин).

Під час засідання виконкому було також розглянуто інші нагальні питання: щодо Програми енергоефективності та енергозбереження Слобожанської селищної територіальної громади на 2024-2025 роки, Програми захисту прав дітей та розвитку сімейних форм виховання у Слобожанській селищній територіальній громаді на 2021-2025 роки тощо.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org