Новини

Конкурс на заміщення двох вакантних посад у відділі соціального захисту населення Слобожанської селищної ради

02.01.2024 08:45
175 Новини

Відділ соціального захисту населення Слобожанської селищної ради оголошує конкурс на заміщення двох вакантних посад:

- завідуючий сектором з питань домашнього насильства (1 штатна одиниця);

- завідуючий сектором соціальних послуг (1 штатна одиниця).

Основні вимоги до учасників конкурсу:

Громадянство України.

Кваліфікаційні вимоги: вільне володіння державною мовою; вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста; стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

Знання засобів комунікацій і зв’язку та досвід і правила роботи з комп’ютером, основними програмними комплексами, сучасними технічними засобами.

Термін прийняття документів – протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу.

Для здачі іспиту необхідні знання Конституції України, Законів України “Про службу в органах місцевого самоврядування”, ‘Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про запобігання корупції”, а також законодавчих актів з урахуванням специфіки функціональних повноважень відповідного напрямку та інше.

За довідками щодо основних функціональних обов'язків, переліку необхідних документів для участі у конкурсі, розміру та умов оплати праці звертатися до відділу соціального захисту населення Слобожанської селищної ради за телефоном 0567199185 або за адресом вул. Василя Сухомлинського, 54-б, смт Слобожанське, Дніпровський район, Дніпропетровська область.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org