Спорт

У Партизанському відбулись змішані спортивні змагання

29.01.2024 08:54
202 Спорт

У пятницю, 26 січня, в селі Партизанське відбулись змішані змагання з дартсту та футзалу. Участь у цьому спортивному турнірі взяли учні від 2012 року народження з Партизанського ліцею (Слобожанської громади) та Зорянського ліцею (Чумаківської громади). Організацією події займались представники комунального закладу «ССЦФЗН «Спорт для всіх».

Загалом у змаганнях взяли участь 21 учасник. В ході запеклої, але дружньої спортивної боротьби, матч з футзалу виграли гості з Чумаківської громади з рахунком 12:8.

Найрезультативнішими гравцями стали Павло Кальмус (Зорянський ліцей) – 5 забитих м'ячів, Тімур Колєснік (Партизанський ліцей) – 3 м’ячі.

У змаганні з дартсу взяли участь команди з 5 спортсменів, кожний виконував по три кидка. За підсумком всіх спроб з рахунком 63:61 перемогли представники Слобожанської громади – команда Партизанського ліцею. В особистому заліку:

  • 1 місце – Руслан Черненко (Зоряський ліцей) – 20 очок,
  • 2 місце – Денис Котов (Партизанський ліцей) – 19 очок,
  • 3 місце – Павло Кальмус (Зорянський ліцей) – 18 очок.

За підсумками змагань спортивні команди нагороджені кубиками, а спортсмени в особистому заліку та найрезультативніші гравці – медалями.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org