Головні новини

У Слобожанському започатковано парафіяльну недільну школу «ILIOS» та волонтерський центр «Справи милосердя ніколи не згасають»

26.01.2024 13:15
506 Головні новини

26 січня у Слобожанському урочисто відкрито парафіяльну недільну школу «ILIOS» при храмі святої великомучениці Варвари та волонтерський центр «Справи милосердя ніколи не згасають». На заході були присутні: керівництво громади, представники депутатського корпусу, клірики, прихожани церкви. Відкриття недільної школи та волонтерського центру освятив високопреосвященніший Владика Симеон, керуючий Дніпровською і Січеславською єпархією. На початку заходу гостей творчо привітали учасники народного аматорського хору «Васильки» села Олександрівка (художній керівник та диригент – Костянтин Біляєв).

Як зазначив у своїй маленькій вітальній промові високопреосвященніший Владика Симеон, «подібні заходи, починання та ініціативи піднімають дух та підживлюють найкращі почуття людей у такі непрості для країни часи». Владика і запрошені гості відвідали перше ознайомче заняття недільної школи «ILIOS», заняття у якій проводитиме протоієрей Сергій Крамаренко, настоятель парафії Святої Великомучениці Варвари селища Слобожанське.

На ознайомчому занятті у недільній школі «ILIOS» були присутні одинадцять учнів 2-4 класів Слобожанської початкової школи. У затишній атмосфері класу вони за бажанням мали можливість зробити малюнки на вільну тему. Цікаво, з чого ж почали діти, які образи їх надихнули? Це образ Ісуса Христа (Дарина Говоруха, 4-Р клас), прапор України і жовто-блакитне серце (Ліза Селюкова, 2-А клас), біблійні образи саду (Денис Шамараков, 2-Р клас).

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org