Освіта

У Слобожанському відбувся коуч-семінар з питань національно-патріотичного виховання

25.01.2024 08:49
282 Освіта

Днями у слобожанському закладі дошкільної освіти «Берізка» було проведено комплексне методичне об’єднання вихователів закладів освіти: коуч-семінар «Національно-патріотичне виховання в умовах сьогодення: як зробити дієвим?!»

Захід відбувся відповідно до планів роботи гуманітарного відділу Слобожанської селищної ради на 2024 рік та комплексного методичного об’єднання вихователів закладів освіти Слобожанської селищної ради.

Ольга Єханіна, керівниця КМО, ознайомила  педагогів з нормативними документами та пріоритетними напрямками організації діяльності закладів дошкільної освіти  на 2023-2024 навчальний рік з національно-патріотичного виховання, з принципами та завданнями патріотичного виховання в сучасному українському суспільстві.

Наталія Вороненко та Олена Тридуб, виховательки ЗДО «Червона шапочка», у своїй доповіді-презентації ознайомили педагогів з умовами реалізації завдань національно-патріотичного виховання у закладі дошкільної освіти в умовах сьогодення.

Регіна Івченко та Алла Клименко, виховательки ЗДО «Дивосвіт», конкретизували уявлення учасників про синергію національно-патріотичного виховання та сучасних освітніх технологій у закладах дошкільної освіти. Вони продемонстрували  практичну вправу для педагогів – паперову національно-патріотичну казку "Серце, зіткане з любові" з використанням мистецтва оригамі  (STREAM-майстерня).

Ірина Мороз, методист ЗДО «Берізка», презентувала форми роботи з книгою в  закладі дошкільної освіти з огляду на національно-патріотичне виховання. В дружній атмосфері педагоги власноруч виготовили  артбуки «Моя країна – Україна».

До ваги учасників семінару було представлено виставку розробок інноваційних технологій, дидактичних матеріалів з теми семінару, матеріали якої педагоги взяли до уваги та із зацікавленістю будуть використовувати, як і інші творчі цікавинки, у складі своїх «педагогічних скриньок».

На семінарі було створено умови для професійного спілкування, самореалізації та стимулювання  творчого потенціалу учасників. Педагоги дали високу оцінку заходу, отримавши професійне задоволення від спілкування в офлайн форматі.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org