Охорона здоров’я

Делегація Слобожанського виконавчого комітету та КП «Слобожанська центральна лікарня» відвідали реабілітаційний заклад «Іоаннів центр».

24.01.2024 09:17
423 Охорона здоров’я

Днями делегація Слобожанського виконавчого комітету та КП «Слобожанська центральна лікарня» відвідали сучасний реабілітаційний заклад у м. Підгородне «Іоаннів центр». Мета –  вивчення позитивного досвіду у галузі реабілітаційної медицини. Заклад надає дорослим та дітям з неврологічними порушеннями (ДЦП, аутизм або внаслідок аварій чи воєнних дій) комплексну медичну допомогу.

До Центру пацієнти потрапляють з усієї України – і знаходять тут комфортний простір з новітнім обладнанням та кваліфікованими спеціалістами.

Завдяки роботі Центру покращується якість життя дітей та дорослих шляхом комплексної реабілітації та створення можливості для їх соціалізації та перспектив самостійного майбутнього. Успішно відбувається інтеграція дітей, в тому числі з інвалідністю, в суспільство шляхом здійснення комплексних реабілітаційних заходів: вони спрямовані на відновлення здоров’я та забезпечення всебічного розвитку, враховуючи концепцію інклюзивного навчання.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org